HEM - NYHETER - TEAMET - BLOGG - REPORTAGE & BILDER - LÄNKAR - OM OSS - SPONSORER - KONTAKTA OSS


 Söndagen den 30.e Oktober, 2011

 Lyckad back träning för teamet ..

Landracing.se körde sin årliga backtävling i Stokholm. Tävlingen blev ju inställd tidigare i veckan så istället körde man ett stort träningspass med tidtagning för de drygt 30 startande. Vädret kunde ju varit något bättre men regnet höll sig faktiskt borta under hela träningen.

Forsman Motorsport var självfallet på plats med teamets rallybil. Lancian och Mantan som ska köras i Orsa i Mars står fortfarande hemma i garaget, så denna gång blev mycket värdefull tid bakom ratten i rallybilen inför vinterns rallytävlingar.

Detta var den sista träning för teamet innan det är dags att träna på is och snö, vilket blir en ny rolig utmaning för teamet.

Adde Forsman tog tillsammans med Christian Jansson första och andra repan upp för Ullnabacken som har en höjd över marken på hela 70 meter. Bansträckningen var dryga 800 meter.  Något lerigt var det längs banan men inget att klaga över. – ”Bilen fungerade jättbra och den var mer följsam än vad jag trodde, svårt i början att vänja sig vid framhjulsdrivet när jag är van med fyrhjulsdrift.” Säger Adde med ett stort leende på läpparna.  – ”Crille är fantastisk att ha med sig i högerstolen det kan liksom inte gå fel, jag känner mej trygg i det jag gör” fortsätter Adde.

Micke Forsman som de första två reporna stod vid starten och kollade på hade värdefulla tips efter reporna. Micke tyckte också hans repor uppför backen gick bra. –”Kul som fasen! Bara fortsätta att pröva sig fram. ”

 Och duellen inom teamet vann Micke denna gång också. 43 sekunder tog det upp för backen medan Adde åkte på drygt 46 sekunder. –”Micke har mer attack och är betydligt vassare på bilen, kul att se honom köra, lärorikt, men han ska få en match i Orsa i Mars de lovar jag” säger Adde.

 

 

Teamet är mycket nöjda med träningen, det behövs mycket tid bakom ratten för att få till ett tempo. Dagen avslutades i race garaget där det blev en ordentlig tvätt av alla saker som var täckta av lera.
Landracing.se är helt fantastiska, Glenn som driver detta är helt enorm och gör ett så stort jobb för oss som vill köra så jag tror inte att alla kan förstå. Ett stort tack Glenn och självfallet alla NI övriga som gör så vi kan race å ha kul.
// Forsman Motorsport