HEM - NYHETER - TEAMET - BLOGG - REPORTAGE & BILDER - LÄNKAR - OM OSS - SPONSORER - KONTAKTA OSS


 Lördagen & Söndagen den 22 - 23.e Juli, 2011

 Micke Forsman & Micke Bengtsson körde hem en dubbelseger ..

Vilken tillställning och vilka race det blev under helgens båtracing tävlingar i Skokloster. Strålande sol, mycket folk och härlig racing. Skokloster Offshore Race 2011 kommer faktiskt kommas ihåg länge av både de aktiva men också de flera tusen i publiken. Klart ett av de bästa tävlingarna i Sverige på väldigt, väldigt länge.

Micke Forsman som i helgen navigerade åt regerande Världsmästaren i Offshore 2 liters Micke Bengtsson i W150 klassen körde enkelt hem en klass seger både under lördagens samt söndagens tävling.

Starten tog man överlägset i bägge racen och sedan kunde man hålla ledningen hela vägen in över mållinjen. Det var något blåsigt och lite byigt på den södra delen av banan under lördagen och under söndagens tävling var det något mer blåst men inte egentligen så mycket att prata om.

Micke Forsman såg ut att trivas i navigatörs stolen och var nöjd att vara få vara tillbaka i en offshore katta igen. Men efter lördagens tävling var man inte riktigt nöjda med farten trots segern så till söndagens tävling valde man att ändra lite vilket gjorde en stor skillnad.

Forsman Motorsport kan nu också stolt avslöja att vi köpt denna båt för tävlande kommande säsong. Vi kommer under hösten genomföra de första testerna med denna båt vilket ska bli super kul.

Vi vill också passa på att tacka alla våra sponsorer som hela tiden är med och stöttar oss. Vi kommer inom kort också kunna presentera fler sponsorer till den kommande satsningen.

 

Daniel Hägerstrand och Jonathan Rindar som också kör för Forsman Motorsport hade en både bra och dålig helg. Man ledde helgens bägge tävlingar till en början sedan fick man problem. Under lördagens tävling fick man ett ordentligt kast varav Daniel kastades fram i båten så mycket att nödstoppet till motorn flög ur. Och under söndagens tävling körde man sönder gasvajern bara ynka varvet från seger i klassen. Nu tar killarna nya tag emot kommande SM tävling.

Fler bilder hittar ni under

      
// Forsman Motorsport