HEM - NYHETER - TEAMET - BLOGG - REPORTAGE & BILDER - LÄNKAR - OM OSS - SPONSORER - KONTAKTA OSS

 

Välkommen till Forsman Motorsport!

Forsman Motorsport är ett racing team som startades av Adde och Micke under vintern 2011. En liten ny start kan man nog säga. Motorintresset har funnits sedan länge och både Adde och Micke har varit aktiva inom båtracing sporten i över 10 år.

Det har hunnit bli många meriter och framgångar, vad sägs om SM guld, DM guld, NM brons, VM Brons, Anrells minne och mycket mer. Under senaste åren har man lyckats kombinerat bil åkande med båtracingen.

Under denna säsong har det varit mycket runt omkring själva tävlandet. Det är ju inte helt gratis att hålla på med allt så det har blivit mycket sponsor jagande. Micke Forsman Får under 2012 ett mycket hektiskt racing år då han utöver sitt egna tävlande är en etablerad båtracing mekaniker i F2 teamet Getelracing. Ifjol blev det resande runt om i hela världen med stopp i bland annat i Dubai, Malaysia, Holland, Italien. I år kommer Micke att vara på resande fot i stort hela sommar halv året.

På bilfronten bygger just nu teamet en Lancia Delta Evo från grunden och målet är att bilen ska gå på bana. Byggandet pågår just nu för fullt och ni kan självfallet följa byggandet via Forsman Motorsport hemsidan.
Tillsammans med våra sponsorer kommer vi satsa på ett roligt och lärorikt racing år med mycket åkande.


// Forsman Motorsport