HEM - NYHETER - TEAMET - BLOGG - REPORTAGE & BILDER - LÄNKAR - OM OSS - SPONSORER - KONTAKTA OSS


 Lördagen den 2.a Juni, 2013

 TRIPPEL FÖR GRANDIN JOHANSSON ..

Det blev härliga resultat  för teamet under helgens tävlingar. Micke Grandin Johansson stod för helgens största skräll då han tog sig hela vägen upp till A final för seniorer på högstabanan i Haninge efter att ha kört till sig tre stycken raka första placeringar. Micke Forsman fortsatte även han levera grymma resultat i sin riktiga första folkrace tävling.


Micke Forsman kör hem en heat seger..

Under helgen kördes det folkrace tävling på högstabanan. Forsman Motorsport fanns på plats med teamet.

Micke Forsman valde att köra en tävling till direkt efter den avbrutna skepptuna tävlingen för två veckor sedan. Tror nog faktiskt att Micke blivit lite biten av just folkrace tävlandet.  Och på nytt så var även Micke Grandin Johansson med i sin Sign Production sponsrade Kadett.

Dagens första heat gick strålande för både Forsman och Grandin som båda två körde till sig varsin heat seger efter imponerande körningar. Micke Forsman hade det lite kämpigt under starterna då det e lite klent med motoreffekt i saaben men lyckades på något vis ändå vara med där uppe.

Micke Grandin Johansson har visat prov på härlig körning tidigare i år och även under förra säsongen. Men det har känts som det inte riktigt har lossnat.  Under morgon timmarna innan första start under helgens tävling såg man faktiskt spår av en något annorlunda Micke som vandrade runt i depån.


Och när första heatet under dagen kördes så var det en helt annorlunda Micke vi nu såg. Vilken körning och vilken attack, tror nog ingen har sätt Micke med en sådan glädje i sin körning. Dagen slutade med 3 heat segrar för Micke som tog sig direkt upp i final. Imponerande!

Micke har verkligen hittat rätt med bilen och med sin körning. Det var en fröjd att se körningen ute på högstabanan.

 En glad Micke Grandin Johansson påväg in i depån..

Micke Forsman fortsätter även han att imponera stort. trots lite för lite effekt i maskinen visar han återigen att effekt inte kanske är allt alla gånger. Med smart körning och bra spårval blev det kanon placeringar även för honom. Facit för dagen skrevs till en heat seger, en andra plats och en tredje placering vilket räckte till en B final med ynka poängen från en A final. Tyvärr så ville motorn inte vara med längre. Med ett sprucket motorblock blev det tyvärr ingen start i B finalen trots att teamet försökte sig på en lagning inne i depån.  Snöpligt slut men det är sånt som händer i racingens underbara värld.

Malin Björk gjorde även hon bra ifrån sig. Något få startande i dam klassen gjorde att man slog ihop dam och veteran. Trots detta körde Malin bra i sin snabba Vectra, men denna gång räckte det inte riktigt fram till en final.

Högstabanan är en tuff bana för förarna och bilarna och tär verkligen på materialet. Under eftermiddagen kom också regnet vilket gjorde det hela ännu svårare ute på banan.

 Malin Björk stod för en härlig körning på högstabanan..

Tyvärr så avbröts tävlingen precis innan finalerna skulle dra igång pga olycka. Ett tråkigt slut på annars en mycket bra dag för teamet. Nu laddar vi om batterierna och blickar framåt mot nästa tävling.

// Forsman Motorsport