HEM - NYHETER - TEAMET - BLOGG - REPORTAGE & BILDER - LÄNKAR - OM OSS - SPONSORER - KONTAKTA OSS

 

 

 

 

 

 

 

Äldre blogg inlägg:

 


 
 COMEBACK IGEN!? ...
  Utlagd 2012 - 06 - 27, tid 08.56.09


Ännu en comeback? Men det skulle ju inte bli det igen.
Det har blivit många år inom båtsporten, och den sista offshore båten vi körde med var en Batboat i V24 klassen och innan dess var vi över till Finland för att hämta hem en Argocat för tävlande i Offshore 1,3 liters klassen.


Efter körningen med V24 båten lade vi offshore hjälmarna på hyllan ochtänkte att det bra.

Men det gick inte riktigt att hålla sig utan teamet införkaffade sig två stycken nya Thundercat båtar för att tävla med. Efter bara två säsonger så fick Adde nog då intresset för att börja bygga tävlingsbil växte.

Men nu står vi här igen. 2012 och efter 3 års uppehåll från tävlande är de då dags igen, nu står vi här med en argocat som vi kommer tävla med i W150 klassen. Comeback igen? Ja det blir väl så när man har tävlat under så många år, det går liksom inte att slita sig ifrån detta.

Denna säsong ska bli jättekul, Det är många år sedan man satt bakom ratten på en Argocat, enligt mej den bästa båten som finns, skön och följsam att köra.
W 150 klassen har ju blivit en höjdar klass och det ska bli skoj att försöka slå sig in bland dessa enormt duktiga och snabba förare som kör där just nu. Jag menar Oskarshamns tävlingen kanske inte är den absolut bästa att göra premiär i när man knappt suttit i båten men vi får vara med och se och lära.

Dagarna fram tills Oskarshamn blir jobbiga, vi har mycket att göra på både bil och båt och visst hade man kunnat lägga ner all tid på enbart båten nu men att ha sponsorer innebär även det ett ansvar, utan dom hade vi inte kunnat tävla.// Forsman Motorsport.se