HEM - NYHETER - TEAMET - BLOGG - BILDER - LÄNKAR - OM OSS - SPONSORER - KONTAKTA OSS

 

 

 

 

 

 

 

Äldre blogg inlägg:

 


 
 TUFF RESA & MYCKET PÅ HEMMAPLAN...
  Utlagd 2011 - 06 - 03, tid 11.21.59

Det har varit en tuff vecka för Micke Forsman som tillsammans med Getel racing teamet började sin långa resa mot Ungern och emot den Första VM del tävlingen i F2 serien för båtracing, Micke Som är mekaniker i teamet har haft fullt upp denna vecka med förberedelser inför själva resa.

I Onsdags började man som sagt rulla emot  Ungern. Nu i morse var man framme efter non stop körande. Nu väntar ett par timmars välbehövlig vila innan man börjar rigga upp racing tält och göra sig i ordning inför det första träningspasset inför lördagens tävling.

Ett tufft schema! Efter den första deltävlingen i Ungern så kommer man packa ihop sakerna och rulla direkt till den andra VM deltävlingen i Sardinien.  Vissa kan ju tycka att detta måste ju vara helt underbart. Ja visst är det väl det men det är ett tufft schema där man inte har många minuters vilande.
Uppföljning av vad som händer kommer du självfallet kunna läsa mer om här i bloggen.

Här hemma i Sverige gör sig Daniel Hägerstrand och Jonathan Rindar klara inför den första Svenska offshore tävlingen i Thundercat klassen. Under förra helgen jobbade man hårt med att få båten klar och arbetet kommer fortsätta under denna helg.

Motorsports kort finns det ju i mängder. Men vill ni se bilder som är en egen nivå ska ni besöka min vän Peter ”Pickla” Ohlssons hemsida där ni hittar mängder av häftiga kort från allt möljigt. Pickla.se.

I veckan fick vi också ett fin besök av en av våra racing kolleger som tog med sig sin fina tävlingsbil. Vilket bygge. Helt otroligt vad tid det är nerlagd på denna skapelse. Alltid lika kul att se hur andra bygger sina bilar och man får en chans att komma på egna lösningar.

 

 // Forsman Motorsport...