HEM - NYHETER - TEAMET - BLOGG - BILDER - LÄNKAR - OM OSS - SPONSORER - KONTAKTA OSS

 

 

 

 

 

 

 

 


 
 TEAMET...
  Utlagd 2011 - 04 - 27, tid 17.38.09


Teamet börjar ta mer och mer form. För att få bilarna i teamet att fungera krävs det mycket meck och entusiasm från flera håll. Det har blivit många långa kvällar och helger i garaget och byggandet av teamets Lancia Evo kräver mycket tid.

Men jag är glad att ha fått ihop ett sånt bra team. Vi skruvar inte bara, vi har rent utsagt skitskoj i garaget och det är drivkraften. Efter motorraset under Speed record i Orsa är motorn i teamets andra Lancia redan ur och isär plockad. Det säger en hel del om teamet.

Jag vill rikta ett Stort tack till killarna bakom hela bygg projektet "lancia" detta är killarna som verkligen jobbar i det tysta. Pettsson, Lasse, Stoffe, Olle, Ronta ni är verkligen grymma. Mycket jobb återstår men det går framåt och just nu håller killarna på att dra el i bilen. Bromsarna har också fått sig en omgång.

Jag vill också rikta ett tack till vår vän Keith Turner i England för all support vad gäller delar samt teknisk information vad gäller motor och växellåda. Motorn till bilen kommer plockas ihop och trimmas av en firma i Stockholm som själva håller på med dragracing.

Utan sponsorer går det ju inte heller att driva ett team. Ett stort tack till Sunaru AB och till SLITAGE yrkeskläder som verkligen stöttar teamet.

 

 // Forsman Motorsport...